Hl.strana - Maturitní otázky - Referáty (Moje referáty) - Plesy (Tipy,Firmy) - Vysoké školy - Kurzy - !SHOP!

Popis ufona

Info - Tisknout - Poslat(@) - Stáhnout - Uložit->Moje referáty - Přidat referát

Kdo bude vítěz letos?  NOMINUJTE - stránky v kategoriích:
Nejlepší: Tablo - Školní časopis na webu - Školní webové stránky - Třídní stránky - Profesorské stránky

Popis Ufona
Minulou noc se mi zdál sen, na který dlouho nezapomenu. Objevila jsem se na úplně neznámém místě, kde jsem nikdy v životě nebyla a po krátké chvíli jsem zjistila, že to je dokonce i jiná sluneční soustava a planeta. Byl nádherný sluneční den. Celou dobu bylo krásně modré nebe bez jediného obláčku. Šla jsem po dlouhé cestě, u které rostly zvláštní rostliny, které jsem ještě nikdy neviděla. V tom jsem spatřila v dálce něco neuvěřitelného. Stála tam postava, která se na mě stále usmívala a ukazovala mi prstem, abych k ní přišla blíž. Ze začátku jsem měla trochu strach, ale pak jako by mi nějaký vnitřní hlas říkal, že se nemusím ničeho bát a já jí následovala. Po krátké chvíli jsem poznala, že rozumím všemu co říká. Připadalo mi to zvláštní, ale moc jsem se nad tím nepozastavovala. Nikdy v životě jsem neviděla žádného Ufona a i když to bylo jen ve snu, ráda bych Vám ho popsala.

Postava byla středně vysoká, ani velká a ani malá. Velikost by se dala srovnat s postavou dítěte navštěvující základní školu. Nejnápadnější na postavě byla její barva, což byla zelená a až nezvykle úzce protáhlý krk. Na hlavě, která neměla žádné vlasy jí vyčuhoval takový malý výrůstek, který připomínal bouli od velkého úderu do hlavy. Jeho oči byli bílé a uprostřed měli takovou malou černou tečku, která představovala panenku. Její nosík vypadal dost legračně a nepatrně splýval s jejími ústy. Ušní boltce byli zastoupeny opět takovými malými výrůstky. Její nápadně úzký krk byl tlustý jako ruka dospělého člověka a bylo zajímavé, jak mohl unést takovou hlavu. Pod krkem se jí tvarovaly dvě ruce, na kterých bylo nejnápadnější to, že každá ruka měla pouze čtyři prsty. Postava měla stejně jako krk opět výrazně tenké ruce. Nejroztomilejší bylo její krásně baculaté bříško, které by bylo zcela jistě u člověka hodnoceno jako obezita. Co se týká jeho zadní části těla, vyčuhoval ji z ní takový delší ocásek, který sahal až na zem a čím byl delší, tím víc se zužoval. Jeho dvě nohy se vyznačovali opět svojí úzkostí. Bylo opravdu divné, že postava neměla žádné kolena. Pouze rovné nohy. Každé chodidlo pak mělo ne čtyři, ale tři prsty.

Musím poznamenat, že i přes svůj zjev, vypadala postava cizího obyvatele neznámé planety velmi přátelským a laskavým dojmem. Více o této postavě říci nemohu, protože v okamžiku, kdy ke mně natáhl ruku, se mi jeho obraz rozplynul a já se probudila. Bylo mi trochu líto, že jsem se o tomto záhadném človíčkovy nedověděla více.

PŘIDEJTE SVŮJ REFERÁT